home

wie ben ik

wat is een life coach

wandeling

goede voornemens

publicaties

tarieven

referenties

contact

links

sitemap

Referenties

Een wandeling met een wandelcoach.. ik wist niet wat ik me daarbij zou moeten voorstellen.
Nou, ten eerste, niets moet, zelfs praten hoeft niet. Haha, we hebben natuurlijk wel gepraat, maar er waren ook gemakkelijke stiltes.
Wat ik niet verwacht had, was dat ik het niet als een therapeutisch gesprek heb ervaren, maar er wel degelijk wijzer van geworden ben.
Marcel vertelde ook over zijn eigen ervaringen, het gesprek was dus geen eenrichtingsverkeer en dat zorgde in mijn beleving voor een ontspannen sfeer.
Marcel kwam niet met oplossingen maar met vragen, waar ik zelf het antwoord op mocht geven. Mijn eigen antwoorden gaven mij duidelijkheid.
De wandeling en het gesprek gingen zo makkelijk, zo gewoon en daardoor werkt het effect ervan nog steeds in mij door.
Kortom een aanrader!!
Jeannette

De sessies met Marcel werken zeer verhelderend voor mij. Door onze gesprekken zie ik steeds meer patronen in mijn gedrag/gevoel. Het afgelopen jaar is er in mijn leven veel veranderd en zijn er veel nieuwe dingen op mijn pad gekomen. Werk, relatie, sport en vrienden eigenlijk op ieder vlak in mn leven ik heb dus de kans alles opnieuw op te bouwen. Voor mij is het belangrijk de juiste keuzes te maken en niet steeds in hetzelfde patroon te vallen als vroeger. Marcel stelt veel vragen waardoor ik op een andere manier over dingen na ga denken en tot nieuwe inzichten kom. Daarnaast is hij erg open en draagt ook eigen ervaringen en voorbeelden aan waardoor dingen ook beter begrijpbaar worden.
Anoniem

Marcel Oosterbeek is een betrokken coach die rustig via oefeningen in kan spelen op problemen waar je op dat moment mee zit.
Hij slaagt erin in door middel van visualisaties een aangename omgeving te creëren waarbij je je prettig voelt. Hierbij word ik me bewust welke stappen ik nog moet gaan zetten om me blijvend beter te gaan voelen. Dankzij zijn coaching ben ik een weg ingeslagen die mij uiteindelijk op de juiste plaats brengt. Hoewel er nog een lange weg te gaan is, zal ik mijn problemen de baas worden!
Anoniem

Ik ben een aantal malen gecoacht door Marcel Oosterbeek.
Hij stelde vragen waardoor ik me bewust werd van mijn eigen hinderlijke patronen en overtuigingen, die me in de weg zaten om me prettig en ontspannen te voelen.
Door middel van diverse oefeningen liet hij me die omzetten naar een voor mij beter alternatief, naar een beter gedrag en een beter gevoel daarover.
Zo kwam ik rustig, stap voor stap, door zijn goede vragen, op eigen kracht tot inzicht.
Ch.L.

Als coach neemt Marcel de tijd voor je, is precies, rustig. Hij confronteert je op een creatieve manier met zaken in je innerlijk, die je zelf nog niet gezien had, haalt ze vervolgens boven water en zet je met je neus in de goede richting. Dit alles doet hij met zorg voor de cliënt en een goede begeleiding, zodat je aan het eind van één of meerdere sessies tot geheel nieuwe inzichten bent gekomen.
L.H.