home

wie ben ik

wat is een life coach

wandeling

goede voornemens

publicaties

tarieven

referenties

contact

links

sitemap

Goede voornemens

We zijn weer begonnen met een nieuw jaar. Het moment bij uitstek om goede voornemens te maken, tegelijkertijd beseffen we ook dat deze vaak stranden en het bij goede bedoelingen blijven.

Dit keer gaat het lukken, zeker weten, want nu heb je de juiste middelen om goede voornemens om te zetten in daden en het ook vol te houden.
Deze keer behaal jij je doelen door gebruik te maken van het R.P.M. time management systeem.

Het werkt als volgt:

Als je dit gedaan hebt print je het uit en lees je het een aantal dagen elke dag een aantal keren aandachtig door. Vul het gerust aan als je nog dingen te binnen schieten.

Nu is het tijd om tot actie over te gaan!
Onderstreep de drie belangrijkste actiepunten uit de kolom Massieve actie en start direct met het uitvoeren van deze actiepunten. Deze onderstreepte actiepunten zullen je het snelst naar het resultaat brengen. De grootste stap is nu gezet!

Weet dat je momenten kunt hebben dat het allemaal wat minder gemakkelijk gaat. Pak op zo’n moment je printje erbij en lees aandachtig door waarom je hieraan begonnen bent. Dit ondersteunt je om het vol te houden totdat je er niet meer bewust mee bezig bent, en het een stevig plekje hebt gegeven in je leven.

Tips om je goede voornemens waar te maken

 

Dit zijn allemaal tips om je te ondersteunen bij het verwezenlijken van je goede voornemens, houdt in gedachten dat het hard werken zal zijn!

Wil je een extra steuntje in de rug, schroom dan niet om contact met mij op te nemen voor een persoonlijke ondersteuning van jouw doel(en).

Dit contactformulier kun je ook gebruiken om jouw ervaring(en) met mij te delen.

Mocht je ondersteuning wensen, bel, mail of skype me gerust.

Deze tekst is ook als PDF hier te downloaden. Spreekt de tekst je aan, verspreid, mail of print de tekst zoveel als je wilt.